Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Creative Design AB

Publicerat den  i kategori Gåvor
I söndags hade jag turen att få massa fina baktillbehör hemlevererat från Creative Design AB!
Mycket av det kommer att säljas på Arton99 i Sollefteå. Jag kommer att testa alla dessa härliga grejer eftersom, men idag står portionsformarna i sillicon på menyn! Just nu håller jag på att baka en halloncheese cake så resultatet kommer senare idag :).

Linda - Cupcakefluffan
Publicerat den 2011-03-22 klockan 21:03:58 Blogg/hemsida http://cupcakesfluffan.blogspot.com/

Vilket härligt paket :-)

Fia
Publicerat den 2011-03-24 klockan 10:57:58

Hej, jag är klämt och känt på silicon formar ett tag men inte riktigt vågat... Tycker du de är lika bra el bättre än en klassisk hård form? Håller den stadga eller blir den sladdrig då det kommer deg/smet i formen?

Linda
Publicerat den 2011-03-24 klockan 19:08:42 Blogg/hemsida http://mammaskitchen.blogg.se/

Hej Fia!Silkonformarna som jag hunnit testa har funkat kanon bra och dom har hållit formen bra,sen är det ju så lätt att få ut sina bakverk,tycker att dom funkar ypperligt till frysta desserter,som annars kan va lite bökiga att få ut i "hårda"bakformar:) Kram L
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din mail (publiceras ej)


Hemsida lr blogg


Din kommentar

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: