Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Riktigt smaskig nyhet;)

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Hej på er!

Hoppas ni har haft en skön dag i det vackra vädret idag. Det har jag haft.Började dagen med att ta en långpromenad i solen,och fick så mycket energi så jag storstädade tjejernas rum,så nu är det sååå fint så:)I morrn blir det badhuset med mina tjejer och mamma,ska bli hur mysigt som helst.

Har ju en underbar nyhet att berätta också;) Till alla er som undrat och tittat i smyg och trott att nu har hon minsann lagt på sej lite,har inte haft helt fel:)Och särskilt området runt magen har nog blivit lite väl runt:)

Sen att man alltid har haft jour varje gång det bjudits något gott att dricka förstår ni säkert inte är speciellt sant.Fy för mej;)

Har även sovit konstant i 3 månader nu,men nu börjar det bli lite bättre till mannen och barnens glädje:)Men ILLA det har jag då INTE mått,lyckliga jag:)
Och LYCKLIGA är precis vad vi är,överlyckliga.Denna gång har det varit hård kamp för att få det att ta sej,ÄNTLIGEN så gick det vägen.

Det är väl ingen som missat nu att det är GRAVID jag är och inget annat:)

Kram på er alla underbara läsare!

Underbar Morgon....

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Godmorgon! Har precis varit med kärleken ute på en underbar lång morgon promenad:)Vi gick upp på Hallsta ,jag tycker att det är så otroligt skönt att gå upp dit.Att bara stanna till på toppen och titta ut över vackra Sollefteå får en att må fantastiskt bra hela dagen:)
Nu ska vi piffa oss lite för att sedan åka till prinsessan Aishatou på hennes födelsedag.Mys!
Ha det bra så länge!
Kommer här lite bilder från prommisen.......

Spök Mys....

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Hej på er!
Hoppas eran dag varit härlig,det har våran varit. Varit en sväng till Sahlens Bil,för lite ponnyridning,hamburgeätning och brandbilskoll;)Barnen hel nöjda i alla fall:)
Hemma fixade vi lite halloween mys,och åt och mådde gott:) Nu pysslar barnen med pärlor och jag och mannen sitter och väntar på Så Mycket Bättre,har längtat tills det skulle börja igen,och nu är det äntligen dags! Ha  en helt underbar Lördagskväll ,visar er här lite bilder från våran;) Kram på er!

Fredags mys....

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Hej igen! Usch vilket trist och tråkigt väder det är:( Tur att det är mysigt att vara inne i alla fall.....Har kommit hem från jobbet för ett tag sedan och nu har vi precis ätit.Proppmätta är vi just nu och sitter och sippar på en god kopp kaffe:)
Middagen här hemma bestod i dag av Ryggbiff med potatis och Brie gratäng,baconlindad haricoverts,glaserade tomater och en super smarrig rödvinssås....Och en liten bild till er som vill:)Ha en fortsatt skön Fredagskväll! Kram
Den underbara hjärtformade gratängformen är ett fynd och finns på Skattkistan:) Finns i en massa fina färger:)

Äntligen Fredag!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Godmorgon på er! Är på väg till jobbet men tänkte bara visa min nya ur gulliga tele:) Har bytt ner mej kraftigt,men vad spelar det för roll,när Maija behövde min gamla mobil mycket mer än mej,jag gör ju inget annat än att ringa eller möjligen skicka ett litet mess:)
Hur som helst så är jag kär i denna lilla godis:) Ha en fin dag så ska jag visa er dagens middag senare ikväll;)Kram

Mera bilder...

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Hej på er! Hoppas ni har det bara bra:) Här är det toppen då jag sitter och myser med 2 trollungar som kommit hem från skolan och nu sitter och fikar mellis:)



Har även införskaffat mej lite ny inspiration idag;)



Vill även visa detta helt underbara doftljus,måste köpa alla som finns så jag inte blir utan.Det luktar verkligen vinter och mys:)





Och här kommer lite mer bilder från Idas födelsedag och givetvis en bild på favvopaketet EN iPhone:) Lyckan är Total!









Ha en forsatt trevlig dag:) Nu ska jag kasta in lite kyckling i ugnen.Kramen!

Ida 15 år

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag

Hej på er! Ni kanske tror att jag gått under jorden, men jag har bara haft fullt upp och bortprioriterat bloggandet för ett tag. Nu känns det som att huvudet är upp och fötterna ner igen, så nu känns det som att jag gör ett försök att komma igång igen. Kram på er så länge! Här kommer lite fikabilder från Idas födelsedag som var i söndags!

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: