Chockladtrekanter med kokosfrosting
48 st
400 gram smält smör
8 ägg
8 dl socker
12 msk kakao
4 msk vaniljsocker
§ tsk salt
6 dl vetemjöl
Smält smöret och låt svalna lite. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner de övriga ingredienserna. Häll smeten i en smord långpanna och grädda i 200 grader ca 25 minuter.
Kokosfrosting
60 gram mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färspressad citronsaft
100 gram philadelphiaost
4 droppar kokos essens ( köpt här )
Blanda ihop allt och använd en sprits med valfri tyll.
Jag valde att garnera med kokosflakes :).
Visst är det härligt att baka!!
Kram Karin
Hej Karin!!! Ja det är helt underbart att baka,man blir på så bra humör:)Kram på dej Vilken fin blogg du har,där kommer jag finna mycket smarrigt att prov baka:)
Du tar verkligen fram lusten att baka hos mej.. synd bara att inte mina småkakor och sådant blir lika fina som dina och cupcakes ser ju hur enkelt ut som helst då du gör dem men själv har jag inte ens vågat prova.. :)
Men å så underbart fina. Är det vanligt presentband du har tagit om? Tack för en fin blogg.
Hej Eva! Vad skoj att du gillar bloggen:)Tack snälla:) Ja det är helt vanligt presentsnöre,från ICA:) Kram L
Nämen åh vad dem verkar smaskiga!