Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Ida 17 år❤

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag

Hej på er!
Hoppas att ni har det fint❤
Här går dagarna i en rasande fart.Har svårt att hinna göra något annat än att mata den Lilla och underhålla Elly.Visst det är hur mysigt som helst,men längtar ändå tills den lilla väger så pass att hon får äta lite mer sällan.Då blir det nog lite lättare att hitta på andra saker.
Elly är inte avundsjuk på lillasyster längre utan tycker nu att hon är rolig och ger henne mer än gärna en puss då och då❤Skönt!
Med mej bråkar fortfarande trycket i huvudet och synen,hoppas varje dag jag vaknar att det ska vara bättre ,men som sagt inte än i alla fall.I och för sej så har det ju bara gått 2 1/2 vecka än så det kan ju vara för tidigt att säga...

I går hade vi kalas här hemma för våran älskade IDA som fyllde 17 år❤Hon blev firad dagen lång med mycket paket och gott fika❤
Kramar!
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din mail (publiceras ej)


Hemsida lr blogg


Din kommentar

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: