Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Snart är hon här❤

Publicerat den  i kategori Graviditet

Hemma igen:)Sista besöket nästa Måndag,för att sedan åka vidare till Ö-vik.Fattar det knappt att nu är hon snart här❤
Har fått tid för Induktion på Måndag ellerTisdag till veckan,spännande,är ju så nyfiken på den lilla där inne.
Känns bra att jag är i vecka 34+3 då,det blir ungefär som med Elly,hoppas att denna fröken är lika pigg.
Nu ska jag vila och ladda upp ordentligt så jag har mycket energi till veckan,Rederiet får hjälpa mej att få tiden att gå denna vecka❤Kram på er!

Nedräkningen!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Nu börjar det verkligen närma sej,tänk att tiden har på något märkligt sätt gått ändå???
Det kunde jag aldrig drömma om när jag blev sjuk i vecka 25❤
Jag har haft tur som har så många fina människor i min närhet,min underbara familj,mina fina stöttande vänner,underbara barnmorskor och läkare och många andra som visat omtanke,ni har och är otroligt viktiga för mej,ni har varit ljuset i tunneln❤Tack för att ni finns!
Under den gångna helgen så har jag kommit till insikt med att föda i vecka 36 här i Sollefteå nog tyvärr kommer att stanna som en dröm,då jag blivit sämre.Har tid på sjukhuset idag för bedömning,så får vi se vad som sägs.
Trodde jag skulle bli mer besviken men jag känner mej på något vis lättad och tacksam att det gått så länge som det gjort.Återkommer ikväll om hur det gick idag:)
Till något helt annat...;)Fick mina underbara kläder från Krimskrams idag,så himla nöjd,nästan tur att hon har ont om tid för att sy annars så skulle jag nog shoppa ihjäl mej;)❤

Höst luft!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Efter en urusel natt så behövde jag en dos frisk luft:)Ner med Elly i vagn och ut på en liten kort prommis,det var helt UNDERBART ska jag säga:)
Elly var tydligen trött för hon tog sej en liten powernap bara så där❤Det brukar hon aldrig göra om det inte är sov tid.
Sammandragningarna fortsätter att bråka så ger det sej inte snart så måste jag ringa och höra hur jag ska göra:)Men först morfin och bad och se om det hjälper lite.Vi hörs senare❤

Välkommen kväll!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Idag började morgonen rätt bra:)Jag var uppe först i huset ,som varje morgon och hann fika i lugn och ro innan resten av familjen började att vakna till liv.Maija skulle iväg på handboll så hon blev väckt tidigt .Alva och Agnes har varit med kompisar och Roggan har dammsugit och skurat.Tur man har en duktig man:)
Själv har jag faktiskt lyckats både med att vika in tvätt och laga middag,vilket jag ångrar nåt djävulskt nu....
Middagen blev god i alla fall så det var ju bra.
Vi hade fyndat ryggbiff på ICA som jag körde hel i ugn .Hur gott som helst!
Nu har jag precis sövt ner Elly som var övertrött då lilla fröken fick för sej att inte sova någon middag idag,men nu råder det lugn i huset så nu är det dags för lite kaffe iväntan på Körslaget:)Ha en härlig Lördagskväll💕😘

Fundersam!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Har varit och kollat ögonen och blev helt däckad så har legat sen dess.
Vi blev däremot inte något klokare av besöket:)Hade hoppats på att undersökningen hade hjälp mej att fatta rätt beslut.
Är nu ännu veligare än innan.Det jag vet är att synen är försämrad men att synnerven inte är svullen.Än vill säga,När den börjar svälla så har trycket varit högt under en längre tid,och eftersom mitt tryck började stiga ganska nyligen så har det inte hunnit påverka synnerven,vilket är toppen,men samtidigt så gör ju det undersökningen rätt världelös i mitt fall.Det bästa är i alla fall att syn försämringen förhoppningsvis går till sej när Lilly är född och inte blir kvar som förra gången.Det som gör mej så osäker är ju att jag vill gärna gå 3 veckor till ,men frågan är om det är värt det?Hinner synen bli ännu sämre ,blir bäbis för stor för att huvudet ska palla med krystningarna?Kommer jag att ha passerat gränsen till vad jag orkar,så jag kanske inte ens orkar föda något barn?Hur som helst är det färdigt tänkt för idag ,nya tag i morgon:)Saker blir ju faktiskt inte bättre av att man sitter och grubblar:)
Undrar om dom saknar mej på förlossningen idag,hi,hi har ju ränt där varje Fredag känns det som,har varit på väg att ringa några gånger då sammandragningarna är riktig elak mellan varven,men jag tänker bryta trenden och försöka härda ut tills imorgon:)
Jo just det andra paketet innehöll en universal fotsack som passar dom flesta vagnar,Den kommer från Cab On ,och är hur smidig som helst.Fodrad med gosig flecee och vind och vatten tät.Elly ska ha den i syskonvagnen.Perfekt innan det är dags för åkpåse,men även sen mot snö:)Nöjd med mitt köp.Ha en fin Fredag❤

Godmorgon!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Natten har varit så där.Sovit dåligt.Är lite nervös då sammandragningarna fortsätter...Vet inte vad dom står för nu när dom är så envisa men förhoppningsvis inte att det är på gång i alla fall.
Regnet ute gör att även huvudet är sämre,men ska förhoppnings vis få det kollat idag:)
Igår kom 2 paket till,underbart.I det ena så låg det en ny stor favorit .Super skön,Puss tröja från Blooming.Funkar både på gravid mage och efteråt:)Det andra skriver jag om sen,som var så mycket smartare och bättre än jag trodde:)Kram på er! ❤

Hemtrevligt som bara den!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Idag har det inte varit lika ensamt och långtråkigt här hemma:)Mamma har varit här och bakat bullar och snoddas,och Ida har varit hemma från skolan.
Doften av nygräddade bullar och Idas evigt surrande har gjort allt betydligt trevligare😀

Sammandragningarna envisas dock med att fortsätta att plåga mej.Hoppas innerligt att det lugnar ner sej snart,annars måste det nog bli en ny koll i morgon:(Skulle vara skönt att slippa....
Man känner sej så maktlös när det inte går att göra något åt saken,mer än att ligga och vila,men det gör jag ju redan.HELA tiden.

Paket på posten var ju inte helt fel idag,lite smått och gott att glädjas åt:)Bl.a. Min absoluta favorit amnings bh från BooB,dom är så otroligt sköna och bra.Värd vart enda öre.

Nä nu dags för lite middag,korvstroganoff och ris idag .Ha det fint.Kram❤

Koll igen!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Hej på er!Känner mej på så härligt bra höst humör idag.Jag älskar hösten,och den härliga kylan som börjar komma smygande är så skön för min huvudvärk.Att det är så vackert med alla färger gör inte saken sämre.
Mamma är här idag igen och dofterna sprider sej i huset.Underbart!
Idag bakade hon Märtas skurna,wienerstänger,och rulltårta med hallon fyllning.Tacksam är jag!
Var på koll idag och pratade hur vi ska gå vidare med allt.Det ska pratas med barnläkare och planeras lite,så kanske jag kan få föda här,är så glad att jag har världens bästa och mest omtänksamma läkare man kan tänka sej.
Det finns ju dock några MEN,bl.a. Att mina ögon inte är i så bra skick så ska på ögon igen och kolla hur illa det är,är det försämrat kommer jag bli igångsatt omgående. Det andra problemet som inte går att styra över är om bäbis kommer av sej själv innan.Hon hade tryckt ned sej rejält sen sist ,förklarar att jag känt av mer sammandragningar igen,jag som hade börjat släppa den tanken helt....
Men som sagt det går inte att styra över,kommer hon så kommer hon Lill hjärtat ❤
Just ja det gjordes även en ny mätning på hur stor hon är och hon ligger lite över nu 2300 g uppskattades hennes vikt till idag,och det är ju toppen.
En mycket bra dag än så länge😃😘
Kram på er!

Hopp om livet!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Idag har mamma varit här och hjälpt mej med lite bak till Idas födelsedag.Det blev drömmar och rulltårta med den smarriga äppelmosen.Det är oerhört frustrerande att inte kunna vara på benen så pass att man inte ens kan dra igång ett litet kakbak...Tur mamma finns,så frysen hinner nog eftersom fyllas med smått och gott ändå.
Roger håller på att fixa med middagen och själv ligger jag och ser på Tre Kronor:)Tro vad jag ska se sen då för nu är det snart bara sista säsongen kvar...
Idag är det första dagen Elly inte grinar halva dagen på dagis,vilket känns otroligt skönt i mamma hjärtat❤❤❤
Så idag är det en hyfsad dag helt enkelt!
Kram till er.

❤Tacksam❤

Publicerat den  i kategori Graviditet

Vill bara säga att jag är så otroligt glad och tacksam för att jag har så fina människor runt omkring mej❤Ni är så otroligt viktiga för mej nu,och stöttande kommentarer,ett telefonsamtal ,ett sms får mej verkligen att våga känna hopp!Ni är fantastiska!Tack för att ni finns❤

Då regnar det igen då!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Då var det sämre igen då.Jäkla skit väder!
Huvudet klarar verkligen inte av detta lågtryck.Blir sååå less!
Dagar som denna är det väldigt tufft att inte ge upp och bara blotta tanken på att ligga så här flera veckor till känns omöjligt.
Måste orka ringa sjukhuset i alla fall och få ögonen kollad då synen blivit ännu sämre,ser inget alls på morgonen nu,och det är ju inte så bra.
Om bara tiden kunde gå liiite fortare ändå....
Har kollat på gamla bilder sen Elly kom till världen i Umeå i vecka 34,Herre Gud vad liten hon var lilla❤Men nu har hon vuxit ikapp och är stora damen.

Låååångsam prommis!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag

Hej på er! I dag vart suget efter lite luft och solstrålar mot kinden för starkt.
I med morfin,på med solbrillerna,ner med Elly i vagnen och maken som stöttande hjälp så bar det av till ICA.Snigel fart i och för sej men vad gör väl det.Så otroligt skönt!Nu ned i säng och vila,och Elly får göra mej sällskap då promenad farten var alldeles för lugn och långsam för att hon skulle behaga knoppa in.Mitt lilla busfrö❤

Finaste mössorna❤

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag

Fick min beställning från duktiga Pernilla idag:)Har bara fotat mössorna än,men är så himla nöjda med dom.Dessa är fleccefodrade och värmer gott kalla dagar,och Ellys mössa satt perfekt.Lillys har jag dock inte provat än,men snart så;)

Höststädning!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Här är det betydligt bättre idag,tack vare att det är mindre lågtryck ute så är även trycket i mitt huvud bättre.Så skönt!
I dag höststädar familjen och jag är faktiskt ute med dom:)Kände att jag behövde luft.
Nu är det däremot dax att lägga sej och vila igen,men nu känns det helt ok när man har sett något annat ett tag:)
Jo just ja,fick just en fin,fin leverans från Wefa design,visar er sedan.Kram❤

Fredags koll •2

Publicerat den  i kategori Graviditet

Idag så är det ont,riktigt ont!Koll på Förlossningen där allt var bra,så fick sova hemma i min säng ännu en natt.Lycklig!
Själv är jag lugnare än läkarna,jag är sten säker på att Lilly stannar där hon är tills jag blir igång satt,en känsla jag har helt enkelt.
För varje gång som jag är och hälsar på förlossningen så blir jag bara mer och mer bestämd att jag på något vis måste överleva till vecka 36,för det är ju här med alla som känner mej så väl jag vill föda,inte till vilket pris som helst såklart men nästan....
Huvudvärken är en sak som ändå vissa tider på dygnet med morfin i kroppen är hanterbar men att synen är så dålig är mindre kul,vill ju faktiskt kunna se mina barn,men det är bara att ta dag för dag så får vi se vad det blir av det hela:)
Jag tänker i alla fall föda i rum nr 2 när det är dags,hoppas det är ledigt;)
Var även på vanlig MVC koll idag,och där såg allt bra ut.Skönt!
Kram på er💗💕

Lidl skapar kaos !

Publicerat den  i kategori Graviditet

Idag har jag som resten av Sollefteå fyndat galonkläder på Lidl!
Dom är riktigt bra och väldigt billiga!
Köpte även till nästa höst med matchande stövlar till.Älskar när man hittar kanon grejer till bra pris!
Mamma var den som skjutsade och hjälpte mej,och oj vad värt det var att få komma utanför dörren,trots att det förmodligen kommer att sluta med ett besök på förlossningen för att kolla status....Men som sagt det var VÄRT det!

Att få dagarna att gå!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Igår och idag så är huvudet mycket sämre , det beror dock på lågtrycket ute,så hoppas att regnet ger sej.Har inte kunnat vara på benen alls och det är fruktansvärt frustrerande ......
I går fick vi en kasse med härligt röda äpplen av grannen,som mamma är snäll och tar sej an idag,hon håller på att koka äppelmos och snart så blir det äppelkaka,det doftar helt underbart här hemma.Själv ligger jag i soffan och tittar på,och hade det inte varit för att huvudet håller på att sprängas så hade det kunnat varit rätt trevligt;)
Ser fram emot att äta morgon gröten med smarrig äppelmos i morgon.

Sängläge!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Varit på koll och det var lite försämrat :( Får fortsätta att vara hemma om jag inte gör något annat än att ligga ner,så det är bara till att bädda ned sej igen.Tre Kronor på datorn och nya Mama i handen gör det lite trevligare.
Läget känns lite lugnare nu eftersom bäbis är större,det är möjligt att föda här och ringa efter transport till Sundsvall åt bäbis än att riskera att det går för fort så hon kikar ut redan i ambulansen,och allt blir ju bara bättre och bättre ju fler dagar som hinner gå.Allt känns rätt bra trots allt !
Hur saker och ting än blir så har vi våran bäbis här om inte ens 3 veckor.Herre Gud, det känns lite overkligt!
Nä nu ska jag bädda ner mej och läsa lite❤

Sollefteå förlossning❤

Publicerat den  i kategori Graviditet

Godkväll i stugan!Har varit på koll igen,då sammandragningarna vägrar ge sej...Ny koll i morgon,hoppas på underverk.
Drömmer om att få föda min sista dotter här i Sollefteå men inser för varje dag som går att så kommer det inte bli...
Jag tycker att vi har en fantastisk förlossning här i Sollefteå med dom allra bästa och underbaraste barnmorskorna ,och önskar så att det fanns en barnavdelning kvar så man fick föda tidigare än vecka 36 här.
Fortsätter huvudet att bråka så blir det snart induktion då alla är glada att jag lyckats gå så här länge, och då blir det Ö- vik och det är ju bra,om nu inte bäbis bestämmer sej för att komma tidigare än Fredag vill säga.
Har fött både i Ö- vik och Umeå förut och det har varit toppen men som barnen skulle sagt Sollefteå ÄGER❤

Dagens höjdpunkt var i alla fall att pallra sej upp från sängen och få snusa på nybadad och gosig bäbis❤

Peppar Peppar!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Godmorgon!Vilket vackert väder det är idag.Tänk att även den eländigaste dagen kan kännas lite bättre bara för att solen skiner.
Har just tagit morfin och hoppas på att det hjälper lite idag,annars måste jag nog åka in.....
För tillfället så prövar jag att sitta upprätt och det går hyfsat,blir sååå less på att ligga inne i sovrummet.Man känner sej som lite piggare när man kan sitta och prata med övriga familjen:)
Hoppas dom stora barnen kan hjälpa till med busiga Bebben idag så att Roggan kan göra höst ute,det är så irriterande att vilja göra massor men man blir påmind ganska snabbt att det jag klarar av just nu är begränsat,tur att det bara kan bli bättre och bättre tids nog.
Hoppas ni får en skön och härlig söndag!❤

Fina vänner!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Tänk vilka fina , omtänksamma och underbara vänner jag har💕Jag är så otroligt tacksam och det underlättar verkligen att härda ut.Tack för att ni finns för mej!
Sängläge även idag,då huvudet och ögonen är riktigt elaka mot mej,morfinet hjälper inte ens lite idag.
Sammandragningarna är åter på besök så fortsätter dom så blir det förlossningen igen....Hoppas det lugnar sej!
Bästa stunden på dan att ligga och vila är när Elly sover middag,då har jag världens vackraste utsikt i alla fall💕
Hör av mej sen.Kram

In & ut!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Hej på er!Hoppas ni har det fint.
Huvudet är extra bråkigt idag,så ligger i sängen och försöker att få tiden att gå.
Tänkte uppdatera er lite snabbt om att jag är hemma igen i hemmets lugna vrå,och det är underbart skönt❤ Hoppas,hoppas att min vistelse hemma blir längre denna gång än sist:)
Har precis varit in på koll och nu ligger fröken finnemang med huvudet NER igen,och det är ju bra så jag slipper bli snittad:)
Hoppas verkligen att allt håller sej hyfsat lugnt tills nästa Fredag kl 24.00 för då får jag åka till Ö- vik istället för Sundsvall.... Det skulle vara såååå skönt,gillar verkligen inte Sundsvall,får kalla kårar av blotta tanken på att föda barn där.Huuuva!Men som sagt ,det får tiden utvisa.Kram på er!

Dagbok!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Ett bra sätt att få utlopp för alla känslor är att skriva, en befrielse...Bloggen är toppen, skönt att ha,MEN man får nog passa sej för att skriva va skit som helst,så då kommer denna väl till pass:)Elin och Julia var och köpte den igår och jag älskar den❤

En natt!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Som rubriken lyder!En natt fick jag vara hemma i min sköna säng:(
På förlossningen i Sollefteå konstaterades att ännu mer hade hänt med livmodertappen...det innebar att det bara var att åka tillbaka till Sundsvall,denna gång med man dock❤
Försökte tänka att det nog bara var lilla doktorn som mätt fel, men när samma sak konstaterades här fick jag känna mej besegrad,och inläggning var ett faktum.
Så här ligger jag återigen sömnlös och glor i taket och maken som jag var så glad att jag hade med mej fanns det inte plats för....
Dessutom så har Lilly helt plötsligt fått för sej att rumpan ska vara ned så skulle förlossningen starta på riktigt så blir det snitt,fan vad jag gnäller men då känns det lite bättre,Väntar med spänning på vad dom säger på Ronden....
Kram på er❤

In på koll!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Då dessa sammandragningar inte ger sej är det dags för koll på förlossningen ......Håll gärna tummarna för oförändrad status...Kram❤

❤Hemma❤

Publicerat den  i kategori Graviditet

Fantastiskt underbart att vara hemma,har pussat och snusat på alla.Kärlek är en bra medicin!
Alla har varit så duktiga och hjälp till,kanske ska vara borta lite mer.....Dessutom låg det ett fint paket från Elin och väntade,bröllopsdags present minsann,Tack gumman otroligt vacker och passande present❤

Tacksam!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Vilken underbar dag,trots regn,huvudvärk och flimmer:)Kollat livmodertappen och oförändrat status sen igår så jag får åka hem.
Trots att jag bara får ligga och glo i taket även hemma så känns det som jag vunnit högsta vinsten,jag kan i alla fall prata med mina barn och man om jag är hemma i min egna säng.Känner sådan tacksamhet!Och tusen tack för att ni hållit tummarna för mej💕
Nu packar jag min lilla väska och väntar på att Roger kommer för att hämta mej.Ha en underbar dag!Kram och Puss!

Bröllopsdag!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Idag har jag och Roggan varit gift i 13 år,saknar min familj något oerhört men idag är det om ännu värre....En riktig deprimerad skit dag....
Har känt mej stark hittills men idag brast allt.Huvudet och synen ännu sämre,morfinet hjälper inte,vill pussa på min man❤Vill åka hem....
Dom kan inte hjälpa mej mer än med smärtlindring vad gäller huvudet så då tyckte jag att jag kunde få åka hem,det tyckte inte dom...Sa att jag kommer att åka hem i morrn ändå om inte tappen är mer påverkad och som ett brev på posten kom sammandragningarna som har lyst med sin frånvaro hela dagen,som sagt vilken JÄVLA skit dag,en liten tröst är faktiskt att skriva här och att ni är några som läser och tänker på mej❤Tack för att ni finns!

Tre Kronor!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Jag fick inte åka hem,det trodde jag nog inte heller men man lever som på hoppet.
Sammandragningarna har hållit sej lugna under dagen tycker jag,men tyvärr så är det sämre med trycket i skallen,nu blir det till att ta dag för dag.
Idag har Tessan varit och hälsat på och det gjorde min dag,hon hade med sej en galet god kyckling/pesto macka som gjorde att jag inte tuppat av ,av hunger:)
Sjukhus mat kan ju vara si och så men idag var det rakt oätligt:)
Jag har börjat se på Tre kronor för att få dagarna att gå,små fnissar för mej själv då och då,hi,hi och Reine är ju en riktig stjärna han,nu dags för nästa avsnitt och ligga med ctg igen.På återseende❤

Hemlängtan!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Jag HATAR att vara borta,jag är så otroligt hemmakär❤Sovit som en kratta med envisa sammandragningar som inte vill ge sej.
Läkarna har i alla fall bestämt att inte stoppa förlossningen längre utan vill hon komma ut så är hon välkommen.
Det betyder inte att det behöver bli nu utan hon kan vänta på sej.Det är ingen som vet när det sätter i gång på allvar.
Väntar på morgon ronden och höra vad dom säger,händer det inget mer så borde jag väl få kunna åka hem tycker jag,ligga här och glo rätt upp och ner blir man ju galen av❤
Uppdaterar status senare....
Igår fick jag massor med energi och kärlek när delar av min familj kom på kram kalas,saknar dom enormt!

Godmorgon från sjukhussängen!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Natten har trots allt varit helt ok.Känner mej lite ensam och saknar mina ❤ hemma.Det är lite jobbigt att Roger inte kan vara här,men saker och ting måste fungera hemma vid också.
Dom är på väg hit med lite grejer i alla fall,så då ska jag passa på att krama och pussa på dom❤
I morse när jag duschade så gick slemproppen så nu ligger jag med drop som ska göra att sammandragningarna lugnar ner sej,hoppas det funkar!
Vi hörs senare....Kram

Mot Sundsvall!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Ligger på Förlossningen och väntar på att Ambulansen ska komma,sen bär det av mot Sundsvall,då jag har öppnat mej ännu mer:(Håll tummarna att Lill ❤ stannar ett bra tag till,och bara vill skrämma mamma lite;)Kram

Uppdatering!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Här är läget inte något vidare:(Blir såååå less.
Väntar på att lilla doktorn ska ringa igen och se vad dom kommit fram till:)Hoppas på ett under och att dom kommit fram till något som funkar för både Bebben och mej.
Lite plåster på såren fick jag allt i alla fall när mina underbara byxor från Blooming kom idag,längtar tills jag får använda dom:)
Kram på er så länge och tack för att ni finns!

Hemma igen!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Åhh så skönt att jag fick åka hem igen:)
Det hade hänt en del så det blev på tal om inläggning i Sundsvall,bara blotta tanken ger mej rysningar,huuuu!
Men efter diskussioner hit och dit så beslöts det att jag fick åka hem och komma in och kolla tappen regelbundet,mycket skönt!
Borta bra men hemma bäst❤
Nu blir det middag, rester ur frysen ,kalops eller fläskfilé gryta med ris och sallad,så himla skönt att slippa laga mat ibland.
Ha det fint,Kram!

Snart dax igen!

Publicerat den  i kategori Graviditet

Jaha då var det snart dags igen då för koll på förlossningen:)Är faktiskt lite nervös då natten inte har varit så lugn som jag hoppats på :(
Hoppas nu att det inte hänt något mer,och att jag får åka hem igen:)
Vi hörs lite senare och varmt tack för erat stöd det betyder mycket❤Kram!

Vill bäbis ut?

Publicerat den  i kategori Middagstips

Hej på er!Hoppas ni haft en fin helg.
Min har tillbringats i sängen i ett mörkt sovrum med skallebang från helvetet:( Inte allt för uppmuntrande men vad gör man?
I Fredags var det dags att kolla tappen på förlossningen igen då jag har börjat öppna mej,har käkat bricanyl en månad nu för prematura sammandragningar som har gjort nytta tills nu som det verkar:(Hade tid idag igen för koll och då hade det öppnat sej ännu mer så nu fick jag en kortison spruta i baken för att skynda på lungmognaden på bäbis,hoppas verkligen att fröken behagar att stanna några veckor till...ska tillbaka i morgon för ytterligare en spruta,och det känns ju bra i alla fall.Hoppas nu på en lugn kväll och natt med minimalt med sammandragningar.
Glad blev jag i alla fall när jag kom hem och öppnade postlådan och såg att min beställning från Brallan by Alice hade kommit,hon syr kläder mm på beställning,perfekt om man vill ha det där lilla extra❤
Visst är det väl sagolikt gulligt?

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: