Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Godmorgon på er!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Nu var det så där alldelens för längesedan jag skrev till er,och jag har saknat det något enormt:)

Här har snuvan avlöst varandra i ett,men nu börjar jag nog se ljuset i tunneln:) SKÖNT!!

Här rullar allt på i ett himla tempo,läxor,fotboll,föräldramöten och snart utvecklingsamtal:)Oj,oj har alltid funderat på varför alla föräldramöten ska ligga i samma vecka.....svårt att hinna med alla ibland:) Längtar dock som en tok till Vallas föräldramöte,så jag får gå omkring och uppleva lite härliga gamla minnen:)

I helgen som var var vi fika ansvarig för Jullans RUIF match,så då blev det lite RUIF cupcakes(RUIF`s färger är vit,röd,blå för er som inte visste;) Och här är det populära resultatet:)


Har även hunnit att göra lite höst fint i sovrummet,och blev sååå himla nöjd,riktigt höst mysigt,hade ju väldigt vitt och kalt där inne innan:)

Tyget till gardinerna,sänkkläderna,kuddarna och den gosiga filten kommer  från KlädDax,där det fullkommligt sprutar in nyheter nu,underbart! Men galen som jag är å längtar jag efter julsakerna;)

Lotus lyktorna kommer från Elisabehs presentbutik och blommor med krukor,vas och zinkhuset kommer fån Ica Rödsta:)

Nu ska jag fixa mej inför en fika date på stan med två av mina älsklingar,återkommer i kväll med mysbilder från dagen,Kram på er så länge!


Snart helg, äntligen!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Hej på er! Hoppas allt är bra med er :)
Här är det fullt upp kan man lugnt säga :). Inte till något negativt, älskar ju detta livet, men ibland kan jag inte låta bli att tänka på hur många timmar det spenderas i bilen för att skjutsa till skola och alla träningar. Det är i alla fall MINST 3 timmar om dagen snällt räknat :) Tänk så mycket tid man skulle ha över om man bara slapp det :).

Men livet som 6 barns mor är underbart och jag skulle inte vilja byta bort det mot något i hela världen :). Snare så önskar jag att jag kunde få vara hemmafru på heltid ,det vore nåt det :).

Hur som helst så är jag inte så rik än och måste ju jobba ibland, så här kommer lite bilder från min dag idag. Kramar till er alla!

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: