Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Ida 15 år

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag

Hej på er! Ni kanske tror att jag gått under jorden, men jag har bara haft fullt upp och bortprioriterat bloggandet för ett tag. Nu känns det som att huvudet är upp och fötterna ner igen, så nu känns det som att jag gör ett försök att komma igång igen. Kram på er så länge! Här kommer lite fikabilder från Idas födelsedag som var i söndags!

Lisen
Publicerat den 2011-10-25 klockan 11:54:30

Härligt att du är tillbaka! Blir jätteinspirerad av dessa bilder, du bara mååste lägga upp recepten på allt detta gottiga??!!

Åke Lithen
Publicerat den 2011-10-25 klockan 13:15:20 Blogg/hemsida http://blogg.soppamannen.se

Men Lindagumman!

Du får inte göra så här, det är för mycket...

...gott.

Vi går ju sönder bara att se på godsakerna, hur ska då inte Ida och hennes vänner må efter att de frossat i detta hav av kalasfika. Och Schwartswald-tårta: min favvo! <start-tips>Jag fyller år den 16dec<end-tips/>

;) <3

Wilma
Publicerat den 2011-10-25 klockan 15:18:43

Inspireras sjukt mycket av dina bilder och recept Har bakat flera av dem . :D Fast skulle du inte kunna lägga ut bilder på alla dina flickor ? de är så söta . (:



Kram!

Tårtspecialisten
Publicerat den 2011-10-25 klockan 18:17:00 Blogg/hemsida http://tartspecialisten.se

Detta såg supergott ut, alltihopa! :-)



Vill passa på att tipsa dig om en tävling, som jag har fått presentera i samarbete med Tretti.se och Nespresso.

7 st espressomaskiner (till ett värde utav 3000 sek vardera) ska lottas ut. Bidra med ett recept och gärna bild (frivilligt) och lägg upp i tävlingen. Idag är sista tävlingdagen! Så skynda om du vill vara med - inte så många har varit med ännu och tävlat, så jag har en känsla av att chansen är väl rätt stor att vinna - om man har turen på sin sida, vill säga! :-)



Glöm inte skriva att du blev tipsad av Tårtspecialisten om du väljer att vara med, det är din personliga invit till tävlingen för bloggare!

Gå vidare till min blogg och kolla under kateogirn tävlingar, där står allt man behöver veta och direktlänk till tävlingen! :-)



Kramar!

Malin

www.tartspecialisten.se

Linda
Publicerat den 2011-10-26 klockan 08:17:46 Blogg/hemsida http://mammaskitchen.blogg.se/

Godmoorgon Malin! Tack för inbjudan till denna fina tävling,ska verkligen försöka att delta,detta vill man ju inte missa:) Kramis

Emelie
Publicerat den 2011-10-26 klockan 22:08:19 Blogg/hemsida http://emsiiiis.blogg.se/

Herregud så gott. Jag skulle vara i 7:e himlen <3

Johanna H
Publicerat den 2011-11-01 klockan 01:44:22

Undrar vad som hänt med Babbis bilder man blir mycket mer sugen när man ser dom på det goda du bakar och lagar:)

Linda
Publicerat den 2011-11-01 klockan 17:13:22 Blogg/hemsida http://mammaskitchen.blogg.se/

Hej Johanna!Ska bloggen uppdateras regelbundet så är det omöjligt att bara ha babbis bilder tyvärr.Kan ju inte ha henne här och fota så fort jag gör något:)Det tar betydligt längre tid då, och nu var det ju födelsedag och då handlar det ju om att umgås med familjen och inte fotning,men fotade givet lite själv ändå för att ha något att visa,och det räcker för mej en dag som denna:)Sen kommer det förhoppningsvis perioder som är lite lugnare så det hinns med lite fina Babbi bilder:) Ha det bra!Kram




Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din mail (publiceras ej)


Hemsida lr blogg


Din kommentar

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: