Startsidan   ♡    Instagram   ♡    Facebook

Djävulens påfund!

Publicerat den  i kategori En 8-barns mammas vardag
Oj vad jag skulle vilja berätta massor för er ;) Det har hänt så mycket roligt dom sista veckorna, men är nu i ett lite " känsligt " läge så mina läppar måste vara förseglade ett tag till, gillart inte men bara att gilla läget är jag rädd :)

Vi har varit till Stockholm igen jag och Roggan, och det är ju alltid trevligt, känns väldigt tomt och ovant bara, utan alla barn. Så mycket " egen tid" som vi har haft dom sista veckorna har vi inte haft på 20 år, och med facit i hand är jag inte i behov av det heller, trivs absolut bäst hemma i kaoset med alla ungar runt benen.

I går kändes det dock lite extra jobbigt att lämna mamma och barnen då dom 2 yngsta har magsjukan från helvetet :( När sista gästerna lämnade oss efter Ellys 2 års firande i Söndags så kom första kaskad spyan och kort därefter satt Lilly igång :( Dom håller på båda 2 fortfarande dom stackars små liven. Jag lider så med dom.
Nu ligger vi däckade i soffan och försöker vila lite, och peppar, peppar så verkar det lite lugnare för båda nu.


Mammas ❤ Helt utslagen....
Ditt namn*
Kom ihåg mig?

Din mail (publiceras ej)


Hemsida lr blogg


Din kommentar

Linda Tjällberg

Hej! Jag är en 40 årig åttabarnsmamma från Norrland, som älskar att baka, och då allra mest ljuvliga små rosa bakverk. Min passion för mat och bak fick mig att söka till Sveriges Mästerkock 2011, och här i bloggen finns min resa i programmet, samt min vardag med min make och mina åtta döttrar :) Välkommen!

Follow on Bloglovin


Nu:
Idag:
I veckan:
Totalt: