Mera Jul
Publicerat den i kategori Jul
Hej igen!
Här kommer mitt första julrecept här i bloggen. Underbart tycker jag! Och fler kommer det att bli.......
Jo just ja, BABBI var ju ikväll och fotade så nu får ni njuta av fina bilder :).
Vi spånade även på en ny header, som vi ska försöka få till till veckan ;).
Kram på er!
Red Velvet Cupcakes med MascarponeCreamCheeseFrosting och krossade Polkagrisar
30 st
385 g mjöl
50 g maizena
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2,5 dl filmjölk
2,5 dl cremefraish
225 g smör
350 g socker
1 nypa salt
1 msk vitvinsvinäger
2 stora ägg
3 msk kakao
Rödkaramellfärg
Sätt ugn på 180 grader.
Vispa smör och socker fluffigt, tillsätt ett ägg i taget. Tillsätt kakaon och karamellfärgen. Fortsätt vispa på medelfart i några min.
Blanda mjöl, maizena, salt, bakpulver och vaniljsoker. Tillsätt hälften av mjölblandningen och hälften av filen. Fortsätt vispa. Tillsätt sedan resten av mjölblandningen och filen.
Tillsätt till sist cremefraish och vitvinsvinäger och vispa på medelfart tills du får en fluffig smet.
Fyll i formar och grädda mitt i ugn i ca 25 min. Låt svalna!
Frosting
225 g rumsvarmt smör
250 g philadelphiaost
250 g mascarpone
2 tsk vaniljsocker
500-600 g florsocker
Vispa allt ihop till en fluffig konsistens, och garnera med polka strössel.
(Recept från passion4baking.se)
Här kommer mitt första julrecept här i bloggen. Underbart tycker jag! Och fler kommer det att bli.......
Jo just ja, BABBI var ju ikväll och fotade så nu får ni njuta av fina bilder :).
Vi spånade även på en ny header, som vi ska försöka få till till veckan ;).
Kram på er!
Red Velvet Cupcakes med MascarponeCreamCheeseFrosting och krossade Polkagrisar
30 st
385 g mjöl
50 g maizena
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2,5 dl filmjölk
2,5 dl cremefraish
225 g smör
350 g socker
1 nypa salt
1 msk vitvinsvinäger
2 stora ägg
3 msk kakao
Rödkaramellfärg
Sätt ugn på 180 grader.
Vispa smör och socker fluffigt, tillsätt ett ägg i taget. Tillsätt kakaon och karamellfärgen. Fortsätt vispa på medelfart i några min.
Blanda mjöl, maizena, salt, bakpulver och vaniljsoker. Tillsätt hälften av mjölblandningen och hälften av filen. Fortsätt vispa. Tillsätt sedan resten av mjölblandningen och filen.
Tillsätt till sist cremefraish och vitvinsvinäger och vispa på medelfart tills du får en fluffig smet.
Fyll i formar och grädda mitt i ugn i ca 25 min. Låt svalna!
Frosting
225 g rumsvarmt smör
250 g philadelphiaost
250 g mascarpone
2 tsk vaniljsocker
500-600 g florsocker
Vispa allt ihop till en fluffig konsistens, och garnera med polka strössel.
(Recept från passion4baking.se)
Emelie
Dom där såg galet goda ut! Oooh, sugen.
Sus
Mums gott!