Påsk cupcakes
24 st
3 ekologiska ägg
2½ dl råsocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft av 1 citron
1 dl vita chockladknappar
1 pkt frysta hjortron (tinade)
Creme cheese frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g philadelphiaost
några droppar valfri karamell färg
Gör såhär
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
Blanda vetemjöl bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. Blanda rivet skal och saft av en citron, samt chockladknapparna och de frysta hjortronen.
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smeten. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna innan du spritsar på frostingen.
Så härligt färgglada
Underbara färger och bilder!
Vårliga och fina, perfekta färger till påsen.
påsken, ska det ju vara...:)
Gud vilka söta!